Aanraders
CO₂-incubatoren
CO₂-incubatoren
Haier Biomedical biedt een volledig assortiment CO₂-incubatoren die speciaal zijn ontwikkeld voor weefselkweek en voldoen aan de hoogste farmaceutische standaarden. Met innovatieve technologie, robuust design en slimme functies levert Haier de beste incubatoren op de markt tegen een veel scherpere prijs dan de traditionele grote merken.

Kenmerken:
- Volledige productlijn: van compacte modellen tot high-capacity oplossingen, er is een CO₂-incubator voor elk laboratorium.
- O₂-incubatoropties: naast standaard CO₂-incubatoren biedt Haier ook modellen met lage-zuurstofregeling (O₂-controle) voor geavanceerde cel- en stamcelonderzoeken.
- Innovatieve sterilisatie: 180 °C droge-hitte sterilisatie elimineert contaminaties zonder demontage of extra verbruiksartikelen.
- Hoge stabiliteit: geavanceerde infraroodsensoren en slimme regeling zorgen voor nauwkeurige CO₂- en temperatuurcontrole.
- Flexibel: uitbreidbaar met diverse opties, waaronder IoT-connectiviteit, extra binnendeuren en HEPA-filtratie voor een steriele omgeving.
- Betaalbare topkwaliteit: de kwaliteit van Haier Biomedical doet niet onder voor die van de traditionele A-merken, maar de producten zijn veel voordeliger.
Of het nu gaat om farmaceutisch onderzoek, celtherapie of biotechnologische toepassingen, Haier Biomedical heeft de perfecte CO₂-incubator voor je laboratorium.
harald.hilbelink@haierbiomedical.com
Nauwkeurige celteller
Nauwkeurige celteller
De LUNA-FX7 is de krachtigste celteller van Logos biosystems tot nu toe. Met ongeëvenaarde nauwkeurigheid in celtelling, nieuwe opties voor 1-, 3- en 8-chamber slides en state-of-the-art optiek.

Voordelen:
- Verbeterd telalgoritme en grotere meetvolumes verlagen de CV, zelfs tot minder dan 1%.
- Met de Logos 8-chamber slides kunnen tot 8 samples tegelijkertijd worden geteld.
- De snelle en nauwkeurige autofocus met een geoptimaliseerd softwarealgoritme zorgt voor uitstekende telresultaten bij zowel bright-field als fluorescentie.
- Ingebouwde QC-software en validatieslides voor bright-field en fluorescentie maken dagelijkse QC-controle en rapportage mogelijk.
- Met het uitgebreid lineair bereik (1,0e04 - 5,0e07 cellen/ml) is de celteller geschikt voor zowel cellijnen als primaire cellen, waaronder CAR-T-cellen.
De LUNA-FX7 is volledig 21 Cfr Part 11 compliant te gebruiken met de CountWire module. Het CountWire systeem bestaat uit de op een PC te installeren CountWire Client software, de CountWire Data Storage en de LUNA-FX7 Automated Cell Counter, verbonden en bestuurd onder hetzelfde netwerk.
De 21 CFR Part 11 compliance maakt dat de geautomatiseerde celteller gebruikt kan worden in een gereguleerd proces en daarmee geschikt is voor IVD (In Vitro Diagnostics) en bioprocessing labs.


Pipetteerstation in bioveiligheidskast
Pipetteerstation in bioveiligheidskast
Gevaarlijke stoffen samen opslaan
Gevaarlijke stoffen samen opslaan
De nieuwe Köttermann VarioProtect biedt gecombineerde opslag van brandbare, corrosieve en giftige gevaarlijke stoffen in één kast. Deze handig en veilige oplossing is in overeenstemming met alle relevante normen en richtlijnen. Opgeslagen oplosmiddelen, zuren, basen en giftige of schadelijke chemicaliën zijn hiermee direct op de werkplek voorhanden.

Bespaar kostbare laboratoriumruimte door de opslag van brandbare en corrosieve gevaarlijke stoffen zoals oplosmiddelen, zuren en basen te combineren. Een apart afsluitbaar gifcompartiment voorkomt ongeautoriseerde toegang tot giftige stoffen. Je bespaart niet alleen ruimte, maar vermindert ook de hoeveelheid afgevoerde lucht die wordt gegenereerd omdat je nu één in plaats van drie aparte kasten kan gebruiken.
Kenmerken:
- Hoogste brandwerendheidsklasse (DIN EN 14470-1 type 90).
- Buitendimensies: 600 x 860 x 1966 mm (B x D x H).
- Kleur van de buitenpanelen in Arctic White, vergelijkbaar met RAL Design 260 90 05.
- Schuiflade voor toegang vanaf twee kanten en groot opbergvolume.
- Voor aansluiting op een afzuigsysteem op locatie.
- Variabele positionering van de legborden voor plaatsing van containers van verschillende hoogtes.
Meetinstrumenten voor deeltjesgrootte en -vorm
Meetinstrumenten voor deeltjesgrootte en -vorm
Maak nu kennis met de nieuwe generatie meetinstrumenten van Anton Paar voor eenvoudige en snelle bepaling van deeltjesgrootte en -vorm.

Het gaat om de volgende drie types:
- De Litesizer DIF meet aan de hand van laserdiffractie deeltjes tussen 10 nm en 3,5 mm.
- De Litesizer DIA (Dynamic Image Analysis) is geschikt voor het in beeld brengen van deeltjesvorm en grootte van deeltjes tussen 0,5 µm en 16 mm.
- De Litesizer DLS/ELS past dynamic light scattering toe voor het meten van deeltjes tussen 0,3 nm en 12 µm, en voor het bepalen van de zeta-potentiaal.
Met de moderne software Kalliope worden meetgegevens eenvoudig verwerkt en geëxporteerd naar een LIMS-systeem.
We tonen deze instrumenten graag in het Anton Paar demolab in Breda. Je bent van harte welkom om de mogelijkheden van de instrumenten te komen ervaren en je eigen samples door te meten. Maak snel een afspraak.

